Sun400

De nieuwste revolutionaire methode voor versneld gewichtsverlies en vermindering van cellulit

Wereldse innovatie!

Na Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Liechtenstein, Rusland en Wit-Rusland nu primeur in Nederland.

De Sun 400XL is een compleet systeem specifiek ontworpen om effectief en versneld vet te verbranden. Hoogstaande technologie en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een snel succes. U kunt op topsnelheid gewicht verliezen met de revolutionaire, innovatieve Sun 400XL. In combinatie met AVI-SLANK wel tot 12 kg in 1 maand. Deze manier van gewichtsverlies is een gezonde manier daar u 75% tot 90% puur vet verliest.

Na Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Liechtenstein, Rusland en Wit-Rusland nu primeur in Nederland.

Vraag naar de mogelijkheden.

Resultaat

Een trainingssessie van 25 minuten met de Sun400XL, 2 tot 3 keer per week, biedt veel voordelen.

Gewichtsverlies
Ontgifting en zuivering
Jonge en mooiere huid
Stevigere huid
Herstelde, ontspannen en gezonde slaap
Soepelere gewrichten
Verbetering van de algehele gezondheid

Infraroodbehandeling in combinatie met beweging is een uitstekende alternatieve ondersteuning wanneer u last hebt van leeftijdgerelateerde klachten

5x zo effectief als een normale trainingssessie

Versneld gewichtsverlies in combinatie met AVI-SLANK 6 tot 10 kilo per maand (75 tot 90% vet)

Voordelen

Versnelde vetverbranding
Versneld centimeterverlies
Vermindering van ongewenste vetophopingen
Cellulite vermindering (zeer effectief i.c.m. andere behandelingen)
Verbeterde doorbloeding
Opbouw spiermassa

Deze manier van sporten is ook zeer geschikt voor mensen met spierreuma en Multiple Sclerose (MS) mits de gezondheid het toelaat.

I want my figure back

Samen met experts op het gebied van afslanken en figuurcorrectie gaan de kandidaten de strijd aan tegen het overtollige vet.

Wat doet infrarood?

De sessie is een zweettherapie die ervoor zorgt dat u tot 5 keer meer calorieën verbrandt dannormaal, zodat u sneller en eenvoudiger gewicht en omvang verliest. Dus 5x zo effectief als een normale trainingssessie. Het lichaam absorbeert infrarood energie met hetzelfde gemak als dat het energie van de zon absorbeert. Hierdoor wordt de kerntemperatuur van het lichaam verhoogd en wordt ontgifting gestimuleerd. Verder is infrarood uitstekend voor uw humeur. Zo wordt lichttherapie al lange tijd ingezet tegen depressies. U zult u top voelen, gelijk al na de eerste sessie. Doorbloeding verbetert en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een jonge en mooiere huid.

U zult een merkbare verbetering zien in uw huidtextuurdoor het gebruik van infrarood. Ontgift uw lichaam met infraroodbelichting en profiteer van een natuurlijke gezondheid. Natuurtherapeuten bevestigen

U zult een merkbare verbetering zien in uw huidtextuurdoor het gebruik van infrarood. Ontgift uw lichaam met infraroodbelichting en profiteer van een natuurlijke gezondheid. Natuurtherapeuten bevestigen dat zweten een uitstekende manier is om schadelijke stoffen kwijt te raken.

Infraroodwarmte biedt dit voordeel onder een comfortabele temperatuur. Daarnaast is bewezen dat infrarood kan bijdragen aan pijnbestrijding, herstel van sportblessures, artritis en meer.

Ontgift uw lichaam met infraroodbelichting en profiteer van een natuurlijke gezondheid.

De energie van infrarood dringt tot 5 mm door in het lichaam en heeft talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en de vetcellen.

De soorten infrarood

De verschillende types infraroodstraling:

A
Kortegolf straling, dringt door tot de hypodermis
B
Middengolf straling, dringt door tot de dermis
C
Langegolf straling, dringt door tot de epidermis

De Sun 400XL werkt zowel met type A, B en C straling.

A-straling genereert niet in alle omstandigheden warmte, maar alleen wanneer het de huid raakt. Hierdoor ontstaat thermische belasting. De temperatuur loopt op tot 45 graden Celsius. De bloedtoevoer wordt verhoogd en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Zuurstof en voedingsstoffen kunnen effectiever vervoerd worden naar de weefsels, waardoor gifstoffen eenvoudiger verwijderd kunnen worden. A-straling heeft ook een positief effect op sommige specifieke ziektesymptomen. Infrarood kan helpen om eenvoudiger in slaap te vallen, om bewegingsvrijheid te verbeteren en om pijn aan gewrichten en ontstekingen te verminderen. Daarnaast hebben we ook goede resultaten gezien bij het gebruik van infrarood bij het behandelen van spataderen. Ook cellulite kan succesvol verminderd worden door het gebruik van A en B-straling.

B-straling dringt door tot de dermis. Het voordeel van B-straling is dat het de lymfecirculatie bevordert, waar het grootste gedeelte van het vet zich bevindt. C-straling stimuleert met name de aanmaak van collageen waardoor de huid verjongt. De lampen hoeven niet volledig aangezet te worden, aangezien ze overgaan op infraroodlicht. Een intensiteit van 50% is meer dan voldoende en net zo effectief om mee te beginnen. Deze speciale infraroodstraling maakt de training vijf keer zo effectief dan normale trainingssessies. Het is belangrijk dat u genoeg water blijft drinken tijdens de training en ook na de training.

Wetenschappelijk bewezen wondermiddel

In Japan wordt infrarood al lange tijd bewonderd als geneesmethode. Verscheidene wetenschappelijk onderzoeken hebben dit onderbouwd. Veel van deze onderzoeken richten zich met name op de positieve effecten van zweten op reguliere basis. Zo is onderzocht waarom marathonlopers zelden kanker krijgen. Sporters die meer dan 30 km per dag rennen scheiden gifstoffen uit tijdens het transpireren en vermijden zo het risico op ernstige ziektes.

Toch moet een marathonloper 25 km rennen om hetzelfde resultaat te bereiken als één trainingssessie van 25 minuten in de 400XL.