Bereidingswijze

Door het weglaten van ‘verkeerde’ koolhydraten en vetten uit je voeding verandert je stofwisseling.

Bereidingswijze Shakes

Vermeng 3 maatschepjes met 250-300 ml magere melk of magere yoghurt. Gebruik hiervoor een shakebeker. Voor een optimaal resultaat vervang je per dag maximaal 2 maaltijden door een shake (bijvoorbeeld 1 ‘s morgens en 1 aan het begin van de middag).

De AVI-SLANKshakes bevatten collageen peptides, glutamine, glycine, whey-proteïneconcentraat, melk-proteïneconcentraat, pea-proteïne-isolaat, inuline (voedingsvezel), guargom, L-Carnitine, malto dextrine, zoetstof (sucralose, geen aspartaam), vitaminen, mineralen, aroma (aardbei, banaan of vanille), bietenrood (aardbeishake), vruchtenstukjes (aardbei of banaan).

Per portie van 40 g met 250ml magere melk bevat een shake:
Energie
905 KJ / 215 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
18,7
Koolhydraten waarvan: suikers
0 g
Vette
1 g
Voedingsvezels
14 g
Natrium
330 mg
CollaPep
2700 mg
CLA
1800 mg
L-Carnitine
1500 mg

Bereidingswijze maaltijden

Mogelijke bereidingswijzen van de toegelaten groenten
Roergebakken met 1-2 theelepels olijfolie
Rauwkost
Verwerkt in een salade
Gestoomd, gekookt en gestoofd
Groentesoep
Op smaak brengen met
Zout (grof zeezout), peper, kruiden, aromaten, sojasaus zonder suiker
Ui en knoflook als specerij
Citroensap
Azijn
Mosterd (2 theelepeltjes per dag)
Olijfolie (1 à 2 eetlepels per dag)
Koolzaadolie, zonnebloemolie

I want my figure back

Samen met experts op het gebied van afslanken en figuurcorrectie gaan de kandidaten de strijd aan tegen het overtollige vet.