Introductie

AVI-SLANK eiwitdieet voor gezond, snel, betaalbaar en lekker afvallen.

Hoe werkt het?

Door het weglaten van ‘verkeerde’ koolhydraten en vetten uit je voeding verandert je stofwisseling. Wanneer je niet opnieuw verkeerde koolhydraten gebruikt, gaat je lichaam na 24 tot 48 uur vetreserves verbranden. Je gewicht neemt af en bovendien komen zogeheten ketonen vrij. Deze zorgen voor meer energie en voorkomen een hongergevoel.

1
Fase 1: Afslanken
''De avondmaaltijd bestaat uit mager vlees of vis''

Je begint met het vervangen van je gebruikelijke ontbijt en lunch door de unieke AVI-SLANK maaltijdvervangende shake. De avondmaaltijd bestaat uit mager vlees of vis, samen met de aanbevolen groenten, volgens onze eenvoudige en smakelijke recepten die koolhydraat- en vetarm zijn. Recepten voor je avondmaaltijd zijn verkrijgbaar bij je verkooppunt. Met een kleine aanpassing kun je deelnemen aan een gezamenlijke avondmaaltijd of uit eten gaan. 

2
Fase 2: Op gewicht blijven
''Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt overgeslagen''

Het op gewicht blijven na het afslankproces is vaak moeilijk. Een van de belangrijkste oorzaken van het weer dikker worden is vaak dat het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag, wordt overgeslagen of dat er wordt ontbeten met de verkeerde voedingsstoffen. AVI-SLANK is de gezonde start van je dag! In deze fase vervang je alleen je ontbijt door een AVI-SLANK shake.

Let op: wanneer je een paar keer producten met verkeerde koolhydraten (bijvoorbeeld producten met meer dan 5% suiker) gebruikt, vertraagt of stopt dit zelfs het afvallen.

Voordelen en resultaten

Geen hongergevoel
Stabielere bloedsuikerspiegel
Goede stofwisseling
Verlies van lichaamsvet, behoud van spiermassa
Lekkere smaken (aardbei, vanille, chocola of banaan)
Gemakkelijk vol te houden
Voedingssupplementen niet nodig
Betaalbaar
Fitter, vitaler en gezonder

Samenstelling

Hoge kwaliteit eiwitten
Voedingsvezels
L-carnitine
Vitaminen en mineralen
Collageen peptiden

I want my figure back

Samen met experts op het gebied van afslanken en figuurcorrectie gaan de kandidaten de strijd aan tegen het overtollige vet.

Geen jojo-effect

Kenmerkend voor een klassiek, calorieënbeperkend dieet is het verlies van spiermassa door een tekort aan proteïnen. Proteïnen zijn nodig voor het bouwen, onderhouden en herstellen van spierweefsel in je lichaam. Naarmate je spiermassa afneemt, gaat je lichaam sterk besparen op energiegebruik en val je nauwelijks af. 

Je lichaam denkt als het ware dat het ‘oorlog’ is. Meteen na afloop van zo’n dieet wordt alles wat je binnenkrijgt omgezet in vet, want het lichaam denkt: ‘Wie weet hoelang de oorlog nog duurt.’ Daar heb je het jojo-effect! De hoogwaardige eiwitten in AVI-SLANK zorgen voor behoud van je spiermassa, zodat je lichaam gedwongen is vet te verbranden. Bovendien houdt AVI-SLANK Proteïnedieet de insulinespiegel laag en de suikerspiegel hoog. Je blijft je goed voelen, daardoor is het dieet gemakkelijk vol te houden.