Klapp behandelingen

Wil je een stralende huid? je huidconditie verbeteren? Rimpeltjes of huidverslapping verminderen?

Kies voor Klapp

Kies dan voor een van onze Klapp behandelingen. Met deze effectieve behandelingen werk je aan een optimale huidconditie en ga je preventief huidveroudering tegen!!

De behandelingen worden uitgevoerd volgens het Klapp stappenplan: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, om zo je huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. Het thuisgebruik van de Klapp producten is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren.

Voorafgaand aan de Klapp behandeling vindt een uitgebreide huidanalyse plaats. Met de Skin Analyser wordt de conditie van je huid gemeten op het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde.

Zo kunnen we de voor jouw huid geschikte behandeling samenstellen en de juiste producten adviseren, want iedere huid is uniek!

ASA PEEL TREATMENT

Huidvernieuwingsprogramma

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat.

Door behandeling met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA-verzorgingskuur en de hooggedoseerde producten van de ASA-thuisverzorging.

Een fruitzuurbehandeling werkt als volgt:

Schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af
Veersnelt de celdeling
Verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
Pigmentvlekken worden minder zichtbaar
Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
Verhoogt de collageen- en elastineproductie
Stimuleert de energietoevoer van de huid

De behandeling zorgt voor een voelbaar en zichtbaar resultaat!

CAVIAR POWER TREATMENT

Kracht en hydratatie - voor de droge, gestresste en regeneratiebehoeftige huid

Reeds vanaf 25 jaar vertoont de huid de eerste sporen van huidveroudering: fijne lijntjes en kleine rimpels ontstaan in de probleemzones.

Deze waarschuwingstekenen van de huid, die snakt naar hydratatie en anti-ageing bestanddelen, mogen niet genegeerd worden. Voor haar functioneel herstelsysteem heeft de huid externe hulp nodig.

CAVIAR POWER van KLAPP is een innovatieve anti-ageinglijn met de modernste hoogtechnologische actieve bestanddelen. Een exclusief kaviaarcomplex en natuurlijke biopeptides stimuleren de celstofwisseling en geven de vermoeide huidstructuur impulsen voor een elastisch oppervlak. CAVIAR POWER van KLAPP is de beauty- en wellnessformule voor de vrouwelijke én de mannelijke huid die zich goed wilt voelen.

Dit geeft een liftend effect. Na de behandeling voelt uw huid fris en stralend aan.

HC4 ULTRASONIC TREATMENT; REGENERATION, CALMING, REFINING

Huidregeneratie

Deze waarschuwingstekenen Slechte voeding, veel stress, zonnestralen en andere milieu-invloeden kunnen het huidbeeld verslechteren.

HC4 FACE ULTRASONIC biedt drie soorten behandelingen (geluidsgolven, ionen en lichttherapie) voor cosmetische huidverzorging, voor de bevordering van een gezond huidbeeld. Gezondheidsbevorderende effecten van een behandeling met het HC4 FACE ULTRASONIC apparaat:

Verjonging van de huid
Versteviging van de huid
Vermindering van huidvlekken en rimpels
Ontspanning van de spieren
Verbeterde bloedcirculatie
Verminderde ontstekingen
Hogere zuurstoftoevoer van de cellen
Behandeling van de verontreinigde huid
Dieptereiniging van de huid

Wie wil er niet jong, fris en vitaal uit zien? En het natuurlijke verouderingsproces vertragen?

Sun400

De nieuwste revolutionaire methode voor versneld gewichtsverlies en vermindering van cellulite.

REPACELL®

Laat jouw huid stralen en geeft haar weer vernieuwde veerkracht en elasticiteit, zij voelt weer stevig en ontspannen aan.

Youth starts in the DNA. – REPACELL® een uitzonderlijk gamma verzorgende producten voor het gelaat, gebaseerd op de nieuwste ontdekking in het onderzoek naar cel-DNA: de ontdekking van Telomerase, in 2009 met de Nobelprijs bekroond.

Telomeren werden als belangrijkste element in de celveroudering geïdentificeerd. De ontdekking van de telomeren en hun enzym Telomerase, creëert de gelegenheid wetenschappelijk onderbouwde cosmetica te ontwikkelen, die de jeugdigheid van de huid aanzienlijk kan verlengen.

Telomerase, ook wel „enzym van de jeugd” genoemd, kan de uiteinden van de chromosomen, de zogenaamde telomeren* beschermen en zo het jeugdige aspect van de huid langer bewaren. (*een telomeer kan je vergelijken met het uiteinde van een schoenveter, die met de tijd gaat uitrafelen, het Telomerase-enzym gaat dit „uitrafelen” van de telomeeruiteinden tegen, en versterkt daarmee de bescherming van het genetische materiaal in de kern van de chromosomen.)

Zonder Telomerase:

Verkorten de uiteinden van de chromosomen, de telomeren, bij elke celdeling.
Het DNA wordt niet meer beschermd.
Het chromosoom raakt beschadigd.

Met Telomerase:

Worden de telomeren beschermd, hun verkorten afgeremd en zelfs herstel mogelijk.
De telomeeruiteinden bewaren zo langer hun goede kwaliteit.
Het chromosoom raakt beschadigd.

Het doel:

Bescherming van de telomeren, en dus ook het DNA. Verlengen van de levensduur van de cellen. Bewerkstelligen van het jeugdige aspect van de huid.

Het innovatieve antiage-complex TCR3-Plus®

De experten van de REPACELL® -laboratoria hebben een nieuw, uniek werkstoffencomplex,Telovita Cell Reactivator 3 Plus, kortweg TCR3-Plus® genaamd, ontwikkeld.

Cuvee Prestige

Wanneer het over een mooie, stevige huid gaat, is enkel het beste en meest exclusieve goed genoeg voor GK Cosmetics. Met de nieuwe anti-age verzorgingsserie Cuvée Prestige lanceert Gerhard Klapp, beauty-pionier en anti-age-expert met meer dan 35 jaar ervaring, zijn absolute meesterstuk.

 Aan wie het bijzondere zoekt, belooft CUVEE PRESTIGE een unieke ervaring en een garantie op resutaat, een verzorging voor de huid vanaf 35 jaar op basis van de edelste ingrediënten, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen.