Cleanse & Revitalise

La Viesage 11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

Nieuw Cleanse & Revitalise

Laviesage introduceert de nieuwe norm voor ontgiften met het 11-daags body & mind reset programma ‘Cleanse & Revitalise’. Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

Herboren in slechts 11 dagen. Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle. Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname,een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezondehuid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Echt, iedereen kan het succesvol volgen.

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen.

Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

De Nutricosmetics, voedingssupplementen voor de huid, van LavieSage zijn samengesteld door het zorgvuldig selecteren en combineren van de meest hoogwaardige ingrediënten. Ze hebben als doel de algehele gezondheid en de huid te verbeteren. Daarom noemen we ze liever geen supplementen maar Nutricosmetics (of nutricosmetica). Ze zijn zeer zuiver en nooit chemisch nagemaakt. Dit betekent dat ze in nagenoeg alle gevallen uit de natuur komen en niet synthetisch zijn vervaardigd. Zo kunnen ze optimaal worden opgenomen en geabsorbeerd door ons lichaam. Je wilt er immers ook je profijt van hebben…

Griekse salade

Ovenschotel

Ontspan Smoothie

Vitaliteitssmoothie

Reinigendesoep

Duo van Spaghetti

Indische Pompoensoep

Tropische Smoothie

Carpaccio van Rode biet

Kitchari

Bosbessen smoothie