I want my figure back

I want my figure back

I want my figure back is het nieuwe inspirerende beauty en wellness totaal programma van Nederland. De komende maanden laten wij de totale make over zien van kandidaten die kampen met plaatselijk overgewicht.

Samen met experts op het gebied van afslanken en figuurcorrectie gaan de kandidaten de strijd aan tegen het overtollige vet. Hoe kun je simpel en snel plaatselijk je vet kwijt raken en dus vele centimeters minder omvang krijgen. Wat is je metabolische (je echte) leeftijd? Hoe zit het met het buikvet en het gevaarlijke viscerale vet? We laten zien hoe onze kandidaten medisch jonger worden in een aantal weken.

Samen met voedingsdeskundigen wordt er gekeken naar een gezond voedingspatroon om zo nog sneller resultaat te hebben en uiteindelijk ook te behouden. Is het resultaat bereikt zal de garderobe, die ondertussen een paar maten te groot is geworden, moeten worden aangepast aan de nieuwe maten. Samen met een stylist gaan ze shoppen en kunnen ze eindelijk de kleding van het rek pakken met de maat waar ze voorheen alleen maar van konden dromen.

Bekijk nu de promo

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4