Hoe werkt Bioslimming?

Introductie

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking.

De Bioslimming behandeling wordt uitgevoerd met beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

Het onderzoek

Recent onderzoek heeft aangetoond dat cellulitis wordt veroorzaakt door ontsteking van de huid. De ontsteking zorgt voor afbraak van collageen, hierdoor verliest de huid soepelheid en stevigheid. Dit nieuwe bewijsmateriaal bevestigt dat vet niet de enige oorzaak van cellulitis is zoals men dacht.

Bioslimming - De oplossing

Het collageen
Verminderen van vet (ophopingen)
Verbetering van de bloedcirculatie
De huid wordt steviger en gladder

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. 

Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

De hoge concentratie van cafeïne

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in Bioslimming formules worden gebruikt.

Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekend dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid, lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De Etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
Verbeteren van van de bloedcirculatie
Versnellen vet verbranding en verzachten de huid
Daarnaast stimuleren etherische oliën de lymfedrainage
Ontgiften van de huid
Vochtafvoer